Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012 Semua..


to all selamat tahun baru 2012..
SJ mcm biasa hanya ada masa saja baru leh update blog..
but blog SF tue dia menggunakan hp untuk update every snap of photo dan will be uploaded automatically.. jadi just follow jerkk..
NF pun sihat.. kami buat masa ini tiada aktivity cuma banyak memenuhkan masa bersama SF..

AZAM Tahun baru
bagi pelajar yang telah memasuki alam persekolahan mesti kena azam untuk belajar lebih tinggi..
bagi pelajar U / kolej continue study sampai pecah kepala sekali pun itu juga dijadikan azam..
bagi yang bekerja azam untuk tinggikan QUALITI bekerja..
bagi yang ingin mendirikan rumah tangga hmm.. inin susah sikit mass dah mahal dah.. jadi azam kumpul duit banyak2..

Bagi kami SJ, NF & SF mungkin tahun ini masa kami untuk bergembira bersama setelah setahun melalui detik2 yang sukar... apa2 pun SJ harap semua yang ada azam tue cuba capai, cuba try, cuba get it..

APA2 pun kami mengucapkan bye bye 2011 and Hye hye 2012..
dah tambah umur apa lagi.. nak tua da.. -ps- SJ

Monday, December 19, 2011

9 Bulan sudah..

SF kini 9 month.. 
 new perangai dah dibuat..
pening...

Tuesday, November 8, 2011

Time 2 time..

Sebenornye SJ ngah sibuk kerja.. so kurang banyak masa untuk blogger nih anyway.. ade ceritera baru boleh ke FB SJ atau ku FB NF.. but Blog SF still continue macam biasa sebab menggunakan phone saja update.. SJ.. ;) 

Wednesday, October 19, 2011

SF 7 Bulan...

haa hari nih 18hb SF genap 7 bulan sudah.. huh kejap jer rasanye.. mcm2 perangai dia dah mula buat.. menjerit, membising, menongeng, berlari dalam walker, makan nestum banyak2, makan biskut rusk, huh.. baru sorang SF kalau 2 SF rasa Nf pun cabut kaki... paper pun nih la update terbaru, udah lama tak update blogkan..
Sekian SJ

Wednesday, October 5, 2011

Jenjalan TESCO..

SJ, NF & SF p jenjalan kat tesco.. bukan shoping pun p makan jer.. hehehe.. nih la gambo dia tengah melepak kat foodcourt..



Wednesday, August 31, 2011

Tuesday, August 30, 2011

Beraya di rumah..

SJ & NF serta SF beraya sakan dekat rumah Opah ngan Tok SF.. serta ramai lagi sedara-mara SJ.. apa pun raya kali ini penuh dengan perasaan.. aper nak gambo.. actually Gambo blom abis cuci kot sebab yang mengambik gambo nye Tok Cik SF.. yang ade gambo SJ & NF serta SF nih ade laa...

  Selamat Hari Raya Semua.. Maaf Zahir Dan Batin.. dari hujung rambut ke hujung kaki.. SJ & NF

Monday, August 29, 2011

Esok hari raya..!!!

di sempena Hari Raya Ini SJ & NF sekeluarga memohon  maaf kepada semua tak kira dari mana ceruk sekalipun, keluarga, sedara-mara, kawan-kawa dan sahabat-sahabat. SJ & NF memohon ampun maaf sekiranya ade terkasar ter.. ter.. dan serta tersalah kata kepada anda semua.. Sekian.. Selamat Hari Raya..

Tuesday, August 16, 2011

SF dapat perangai baru lagik....

video
Hish.. susah nak adjust.. penin.. Menerap belum, Duduk belum, Mama & Papa belum, so ini la perangai baru nye..

Sunday, August 14, 2011

Ahad Shopping Baju Raya!!!

SJ n NF bawak SF p jenjalan kat JJ untuk shoping baju raya.. yang dapat hanya la Baju Jalan SF n Baju Melayu SF. Ape baju kami tak da hmm.. kena la pospone sabtu depan pulak.. Paper pun tema tahun ini Warna Hijau.. tak kesah la apa corak carik pun Tema tetap hijau.. OK lah sampai sinih dulu yerk.. Gambo?? tak da raya baru ade gambo hehehe best sikit...

Monday, August 8, 2011

Hari berganti hari..

hmm.. hari berganti hari demam SF dah surut semalam kini parut yang tiggal.. lihatlah.. paperpun ngan cuba untuk menghilangkan parut pulak..

Thursday, August 4, 2011

SF demam campak..


Lepas satu-satu.. penin laa.. SJ ngan NF nak mengerodi.. la nih baru pas g klinik ambik ubat untuk gatal ngan demam.. selalunye naik ruam2 kecik, boleh la guna kalamine cream untuk lega tapi rupanye kena demam Campak pulak.. ai letih....SJ

Sunday, July 31, 2011

SF Demam + Ruam Panas!!!

waduh.. bikin penat kerjanya.. Demam plak.. ruam panas plak.. letih.. mcm2 krenah dia.. nak kena belai plak.. ini la gambo terbaru dia ptg td masa dia dapat tidur lena.. dr pagi hingga la ptg tak dapat tidur mungkin kerana gatal2 kut itu pasal dia tak tahan.. paper pun harap esok SF segar semula seperti biasa.. AMIN.. sok umat islam akan berpuasa mcm biasa SJ & NF akan bersahur awal SUBUH.. kul 4 pg.. ok lah sampai sini aje.. SJ

Monday, July 25, 2011

Melawat Opah di KPJ Ipoh

 Huh KPJ penat jugak nak carik parking nih.. SJ p sorang jer. NF kena jaga kedai tak da orang nak jaga..
 HDU.. di sini la Opah berada di bilik WARD 3 ROOM 231.. Sesampai Mak Ngah ade Fiera (sepupu sebelah male) ade, Pak Aien, Wife n Anak2 & Opah Wah..
SJ harapkan sama2 kita berdoa agar kesihatan opah cepat kembali pulih seperti selalu.. SJ

Wednesday, July 20, 2011

Hari ni cek SF yang ke 4 Bulan..

seperti biasa temujanji tiap2 bulan untuk 6 bulan pertama kena bawak SF ke Klinik untuk checkup n cocok la.. hmm. penuh time pagi kami SJ & NF bawa SF ke klinik nih.. Ari nih tak cocok ubat next month kena cocok g.. mintak ubat untuk kulit SF yang merah2 kat celah pelipat2.. dapat la calamine cream... ok sampai sinih dulu nak p keje plak.. sekian SJ

Tuesday, July 19, 2011

SF Demam....

PG pagi lagi dah dikejutkan dengan bunyi tangisan.. letihnye.. apa pun cepat la sembuh SF.. SJ ngan NF penat nih...

Friday, July 15, 2011

Bercuti ke KL

hmm,,,, SJ, NF & SF berjalan ke KL pulak setelah lama terperuk kat Ipoh selama 4 bulan lebih nih nak jenjalan la plak... kini dah sampai kat bandar tun hussein Onn...

Tuesday, July 12, 2011

SF Cobaan menerap..???

hmm memang SF test nak menerap sendiri tapi gagal.. setiap kali nak menerap dia bebal. mula la nak nangis..

video

biasa la bebudak nak meniarap.. mesti la mcm2 dogaan dia nak test kan.. so far kali pertama dia try menerap sendiri tetap gagal.. mcm nih gak.. ok nih SJ

Sunday, July 10, 2011

Pergi Klinic Pakar...

SF dibawa ker klinik pakar untuk cek kulit. last p kenduri pada 3hb aritue membawa kepada lagi banyak petanda kegatalan kulit si SF nih kecian yer.. Gambar bawah nih kalau perasan la kat lengan ngan kawasan lekuk tangan tue mesti merah.. So tak da cara lain p la Klinik..


Paper pun semalam bawak pergi ker Klinik Fong Pakar Kulit di Fair Park hmm. kena RM190.. dapat la ubat.. today ade la kurang banyak baru satu hari guna.. Bagus doktor nie.. Rasanye kome yang ade masaalah kulit boleh buat kat Dr nie.. . Today lihat lah hasilnye..


Menakjubkan hehehe.. mahal tapi puas ati laa.. SJ

Monday, June 20, 2011

Hari cucuk anak genap 3 bulan..

hahaha.. time kena SF kena cucuk lagi.. hmm.. kali nih mesti demam.. nih la gambar masa sebelum cucuk..

sebenarnya stroller nih baru beli semalam kat Jusco.. punya la seronok dia dapat naik stroller nih lihat lah wajahnye.. senyum memanjang jer.. pas kena cucuk hmm sebik tak abih sampai kerumah.. yerla kiter kena cucuk pun kebas memanjang.. k lah itu jer citer terbaru yang ade sekian .. SJ

Sunday, June 19, 2011

Hari Cutie.. berjalan jumpa Opah n Atok n Onyang N Tok Nyang..

Ni la gambo onyang si SF hehehe.. kejap je onyang nye nak pengang tak larat, itu pun dan takat pegang n letak kat peha jer..

Sunday, June 12, 2011

Hahaha.. Hari cutie..

Yesterday saturday..
actually ade 2 kenduri cancel tak mau  p.. ade 1 funtion Shell with Fahrin at Peneng cancel jauh laa duit perjalanan pun dapat claim pun masa tak cukup.. atas sebab nak bawak anak berjalan punya pasal semua kasik cancel.. senang tak mau diganggu.. haa.. tau jer laa time nak rehat & cutie jer... MESTI kena p mana2 sampai SF pun tak da masa nak main nganye.. SJ pun pening nak curik2 time.. NF plak tensen biler cutie jer SJ kena penuhi kehendak orang plak.. hmmm sampai biler nak dapat rehat ntah laa.. SJ la ni dah lama tak update blog that y la sunyi sepi n membusy jer.. k lah gambo atas tue masa sebelum p jenjalan sajer nak bagi SF mengamuk hehehe..

Friday, June 3, 2011

dot dot dot..

ac tually SJ NF & SF masing2 sibuk.. SJ & NF kerja.. SF plak kerjakan mak tok nye plak hehehe.. penat2.. so tak de la citer yang menarik pun buat masa nih.. paper pun ade new news baru lah SJ & NF updatekan sekian..

Thursday, May 26, 2011

Seminggu tak update blog...

Actually sibuk bekerja.. lihat time table kat bawah mana ada cutie boleh kata all day work.. hmm.. paper pun lepas keduri tau jer la penat, kerja banyak,, tinggalkan anak kat mak tok nye (mak NF) hmm..
Skarang nih SF sudha pandai tersenyum.. lihatlah bertapa senyumnye dia bila kiter joke kat dia.. hmm.. benda pelik2 pun jadi.. barang tumbang pun ia gelak jer.. haiah.. skarang lagi pening SF dah pandai nak merengek.. tidor pun tak lama kejap2 nak bangun. kejap2 nak susu.. kejap2 itu ini ehem.. haih.. pening///... paper pun NF sihat, SF sihat, SJ pun sihat.. sekian SJ.. 

Wednesday, May 18, 2011

Melihat gambar2 kawin SJ & NF yang lalu..

kami memang tempah Khas dari Mazren Photograph untuk mengambil gambar2 photo shoot di rumah SJ semasa majlis perkahwinan kami nih laman nye.. Mazren Photograph

Tuesday, May 17, 2011

Hari bekerja semula hmm..

hmm.. seperti biasa semalam hari isnin kena kerja pulak.. SJ kena kerja mcm biasa.. NF mulakan tugas mcm biasa.. SF kena tinggai ngan Mak Tok nye alaa kecian.. paper pun NF dah tinggalkan susu untuk Mak Tok nye prosah bila SF bangun.. SJ mm biasa kerja laa.. NF kena la lari2 p nengok SF.. nasik baik plak tak merenget mlm tadi kalau tak hmm.. pg nih rabak lagi la mata.. ok lah SJ bz skit hari Ahad tak dan nak update blog.. SF punya gambar pun dan hari isnin dan ari nih.... SJ

Sunday, May 15, 2011

Gambar2 kenduri Cukur Jambul SF









Opahnye menguntingkan rambut cucunya..






Onyang Chu mengambil kesempatang mengunting rambut cicit sedaranya..

Onyangnya sedang mengunting cicitnye..


Terima Kasih kepada semua yang telah menjayakan Kenduri Cukur Jambul SF..

Tuesday, May 10, 2011

Kenduri Cukur Jambul..

Yes banyak yang ingin tahu date @ tarikh Majlis Kenduri tersebut..
Actually dah ada dalam Facebook datenye..

Tarikh : - 14 May 2011
Tempat : - 45 Anjung Tawas Sinaran 2, Anjung Tawas Sinaran, 31200 Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

Semua dijemput hadir, sekian..

Hari ke 54

SF mcm2 ragam dia buat ari nih.. pg tadi SF tido.. tengah hari buat hal plak.. ptg tadi angin dia elok plak.. hmm mcm malam ni dia nak jaga jer.. ade jer perkara pelik dia nak buat..
nak tau aper SF buat nih.,.. dia ngan nengok TV 24" tak kejip mata tau... siap main kening g... pening NF nak bagi susu kalau dia dah mandang TV.. kacau jer mesti dia meradang.. pening....

Sunday, May 8, 2011

Rumah ku tukat Wajah..????

haha. sebenornye SJ dalam proses mengecat rumah pening kepala banyak ngat kena buat sorang diri plak tue.. hmm.. nak cat dinding.. pagar.. heh yang paling senang cat dinding putih jer.. lain tue yang payah kit.. banyak koner2.. SF ari ni nampak elok sikit pas makan ubat pg tadi.. then ptg tadi dok nak main2 jer sampai tak mau tidor.. jenuh memujuk SF untuk tidor.. tak mau jugak asik dok kusyuk nengok kaler TV.. hmm. NF pulak pening selesema.. SJ pun apa lagi kena tepias sikit.. hmm. nak kena pakai Air Io naizer nih... k lah sampai sinih dulu gambar SF hmm ari nih tak dan ambik bab banyak keje SJ nak buat tadi.. k lah sampai sinih sahaja.. SJ

Saturday, May 7, 2011

penat mcm nih...

Actually yang penatnye sebenarnye adalah SF nih.. PG tadi awal subuh dia buat hal.. hidung nye seleseme plak.. hmm.. nak kena sedut.. then matuk plak berkahak.. alamak.. peningnye.. hmm... ale2 pukul 10 tadi trus shooooooottt.. p klinic Pakar Kanak2 Lim kat Fair Park disebabkan SF nih baru jer 1 bulan, 2 1/2 minggu kenala p pakar sikit.. Dr Lim kata tadi budak kalau kena mcm ni normal mungkin kerana perubahan cuaca atau kerana panas terlampau.. tapi kalau nak tau kat rumah tingkat bawah sejuk sangat  plak tgh hari.. paper pun Dr Lim bg ubat antiboitik ngan ubat titis lega sesema jer batuk tue mmg Dr Lim tak bagi takut OVER DOS plak.. nanti lalik plak SF.. hmm.. NF pun aper g paning laa lagi risau kan hal anak tue.. ptg ni ade nampak perubahan sikit.. hmm.. tue pun batuk SF masih tak lega lagi.. batuk tue mcm berkahak sikit....ok lah ni jer berita Terkini yg ingin disampai kan sekian.. SJ

Friday, May 6, 2011

Day 50 Pindah huh..!!!!

Actually Day 50 nih pindah balik rumah kami hehehehe.. mesti panic.. kami sajer dah plan mcm nih.. dulu NF ngan SF pantang kat umah mak NF.. so.. nih SF balik rumah la nie.. hehehehe.. SJ

Tuesday, May 3, 2011

MERDEKA...

hahaha.. SF ngan NF kini merdeka dari pantang hmm...
haa aper kenduri alamak.. hmm kena la tunggu datenye..
tak berapa pasti n tepat tapi dalam bulan nih jugak.. nanti SJ update kan yerk...

Saturday, April 30, 2011

SF cuba guna minum menggunakan botol..

hmm seperti tajuk kat atas nih SF mula menggunakan botol untuk minum susu yang telah diperah... hmm lihatlah wajahnye.. hmm.. seronok tul..

Thursday, April 28, 2011

huh kerja..

minggu ni SJ penuh ngan aksi-aksi kerja yang memenatkan.. apa2 pun NF tinggal 3 hari lagi untuk berpantang.. hmm.. aper MERDEKA... yey.. nak jalan lagi.. aper KENDURI hmm.. dalam perancangan tapi biler tak pastilaa biler nak buat kena ikut budget ade ker tak... SJ pening jugak sekarang nih jadual pack & padat sangat2.. Sejak adenye SF nih huh lagi la padat.. SJ..

Saturday, April 23, 2011

Akhirnye Streamyx telah dipulihkan..

hahhh.. tensyen tanpa Streamyx line.. start 18hb hingga 22hb dah macam aper ntah. kojer aper pun tak leh nak buat..SJ/..

Thursday, April 21, 2011

Hmm.. Banyak hari tak update..

actually bukan SJ tak nak update blog.. kat sini ade masaalah Streamyx line.. yang peliknye the whole area of Jalan Tasek, 1/2 of Jalan Kuala Kangsar Road and other some Bercham area got the same problem.. SJ pening gak mengerodi Modem ingatkan dah lingkup.. rupa2nye Streamyx memang ade problem line.. Sub dekat Jalan Tasek rosak.. akibatya tak ketahuan.. ini pun guna Celcom Broadband yg paling Slow speednye.. almaklumlah Celcom sini line 3G memang Ciput sangat.. Itu pasal Maxis 3G menang kat sini.. hmm..Haa... Pasal NF hmm.. sedang menghitung hari..kalau dikirakan ari nih yang ke 34 cuma tinggal 10 hari lagi nak berpantang sebelum merdeka.. banyak tul keinginan nye.. KFC, Pizza, McD hmm.. usah dikenanglah.. semuanye dah memanggill.. ok lah sampai sinih dulu..SJ..

Monday, April 18, 2011

K.K. Greentown SF cucuk sebulan

Kini berada di klinik kesihatan Greentown. Cucuk anak sebulan. Hah kejap je sebulan sok2 plak bertambah laa cucuknye lagi. SJ

Sunday, April 17, 2011

Wah meragamnye dia...

Ari nih SF meragam satu hari dia tak mo tido.. Ape kena ntah.. dari pagi tadi plak tue.. Kejap dapat SF lelap 5 minit kemudian dah bangun lik.. pastu tido atas riba 5 minit kendian bangun lik hmm.. penat macam nih... SJ

Pagi bute yang memeningkan..

Lihatlah berapa aktifnye si SF ni.. Nak tahu pukul berapa ni..?? 2.04AM.. fuhh dari jam 12 sampai kul 3 pg.. tepuk pun tak mau.. menerap pun tak mau.. dukung pun tak mau.. so biar jer atas katil.. main cuit2 sajerlah.. hmm ok lah SJ mata rabak nih.. nak sambung tido kejap... SJ

Saturday, April 16, 2011

Today Is Saturday..

Hari ini hari sabtu saya punya off day.. nak lepak bersama anak satu hari.. hmm.. apa lagi pulunla la kat rumah nih.. dok gomoi si SF tue.. hari2 lain asal tengok jer dia tido.. asal SF jaga ja dia menyusu.. hmm bila lagi papanye nak gomoi si SF tue.. hari ni haa seharian kena uli ngan papa dia.. k.. SJ

Wednesday, April 13, 2011

Dairi Syazmie Fayruz...

Dairi Syazmie Fayruz Click sini atau pada gambar SF sebelah kiri untuk perkembangan SF dari kecil sehingga sekarang..

Tuesday, April 12, 2011

Day 2 Mengurut...??

haa dah tentu nak tau perkembangan semasa right.. SJ sibuk kit last 3 day nih.. maklum laa mana da orang kuat kat sini... NF kini mengurut hari ke2.. hmm... mcm2 kena buat NF kena uli ngan tukang urut... ok setakat ini dulu SJ sibuk kit la nih.. paper pun SJ update kemudian.. SF?? hmm,. tau jer la dah mula kacau tengah malam malam bute pukul 1-3 mula la projek ganggu mama n papanye.. pening SJ ngan NF tiap2 hari pun dah nak mula mcm tue....SJ

Friday, April 8, 2011

Baru pulang dari HP..

SJ & NF baru pulang dari HP cek SF pasal kuning.. hmm.. nampak gayanye selepas cek tadi memang SF demam kuning nye slow turun.. Setelah darah SF di proses cek minggu lepas memang SF tiada sangkut apa2 yang serius.. Buah pinggang OK, Hati OK, Pecahan Darah OK dan Air kencing pun OK. hmm pa lagik.. Seronok la mamanye (NF) bila dengar dari doktor katakan SF ok..  Now cuma bg je Susu banyak BG turun.. SJ..

Wednesday, April 6, 2011

Day 20.. hmm nurse datang...

Hari yang ke-20.. Nurse datang cek NF dan SF.. hmm.. Cek SF dulu hmm.. mcm2 nurse cakap.. kuning masih kelihatan g.. tak per 8hb nih nak g cek agi kat HP.. berat pulak hmm 3.75kg wah hebatnye berat dahh.. pipi dah membam... cek perut NF plak hmm.. dah surut sikit.. tapi kalau tak operate arituh mesti boleh tungku.. ni operate hmm.. tak leh laa nak tungku.. .. pinggang dah ramping dah seksi plak... k sampai sini dulu nanti ade citer lagik yerkk... Kalau nak tau sajer jer SJ buat Dairi Syazmi Fairuz untuk melihat perkembangan harian anakku ini.. sekian SJ..

Sunday, April 3, 2011

hmm... SF.. kini berehat dirumah..

setelah penat kena cucuk laa ambik darah laa SF kini dapat rehat kat rumah sampai la Jumaat depan kena cek lagi... paper pun SJ harap kalau kuning nye dapat turun dengan cepat.. SJ

Friday, April 1, 2011

Huh.. nasib baik.

nasib baik laa tak tahan wad.. hmm..... doktor HI suruh dapatkan blood sample n urinal sample SF untuk dihantar ke makmal untuk ujian.. next week kena test lagi.. ok ker tak.. hmm.. kuningnye memang lambat nak turun takut ade paper effect lain... Ni gambar selepas pulang dari HI..




Pening2... SJ

SF di cek kat KG Simee ..

Kena cek lagi.. Nampak test kurang tapi biler test guna darah hmm.. naik balik.. pening2.. nih jap g kena jumpa pakar pulak... Naik balik kepada 196.2 mm/ol hmmm pening... hm...SJ

Wednesday, March 30, 2011

Hari ini cek SF...

Cek lagi.. hmm.. paper pun ari ni dapat berita gembira.. dah below Zone 2.. Jaundisnye dah turun ke 179.8 mm/ol hmm.. apa lagi.. hoorey untuk mak tok.. hoorey untuk NF.. telah berjaya menurunkan terbanyak gak laa... Sekian.. SJ

Tuesday, March 29, 2011

No cek up for SF Today...

Ari ni tiada cekup untuk SF.. tapi hari Rabu nanti kena cek balik jaundisnye.. hmm.. doa2kanlah turun cepat below 200.. senang kit.. dah mcm2 cara guna.. guna ubat-ubatan traditional cina sudah turun sikit ari tuh.. guna daun inai pun sudah.. guna air Glucosa pun sudah hmmm. tak turun2 lagi tak tau laa... pening dibuatnye.. Paperpun cepat2 la turun.. senang kit tak la kena ambik darah g.. SJ

Monday, March 28, 2011

08:35AM 28-03-2011 SF cek kat kg Simee

Cek lagi Jaundis.. hmmm hai nih dapat 210.5 mm/ol.. hmm.. biler laa nak turun bawah 200..SJ

Saturday, March 26, 2011

Kerja kerja kerja..

Hari ni SJ mulakan kerja dengan kepala yang tersangat pening.. almaklum tinggal 2 minggu hmm mcm2 dema prosah... e-mail laa.... plano laaa.... select laa... kedai laaa... pening dahhh..  nak MC lagi 3 hari rasanye.. pening.. tetiba jer debuk skali...

11:15AM 26-03-2011 SF cek dekat hospital ipoh.. cek kuning..

Tadi p bawa SF p cek kuning samaada dah menurun atau tak,, last2 cek tadi jadi 224mm/ol hmm naik balik 10 mata hmmm.. pening2 nih mula nak mencari alternatif lain nih... SJ

Friday, March 25, 2011

12.51PM 25-03-2011 tali pusat luruh..

hehehe.. tali pusat dah luruh... SF mesti rasa lega biler dah luruh.. tunggu nak baik kuning sepenuhnye jer... NF called tadi.. gambarnye nanti laa... SJ..

Hari ni pergi cek lagi...

cek lagi pg nih... hmm kuning nye masih 214.2mm/ol... hmmm.....

Thursday, March 24, 2011

08:30 24-03-2011 SF p cek kat Kg Simee

SF di cek kat Kg Simee untuk demam kuning takut dia naik balik.. nasib baik tak naik tinggi kalau tak dia naik tinggi hmmm.. alamatnye masuk wad balik laa.. nih nasib baik dapat 218.9mm/ol.. turun sikit dari semalam selepas discahrge hospital 233mm/ol.. amin... lega sok may b last kut cek kalau turun g bawah 200mm/ol kira dah selamat dan fully recover.. nih gambar baru selepas abis cek tadi siap mandi g..