Sunday, July 31, 2011

SF Demam + Ruam Panas!!!

waduh.. bikin penat kerjanya.. Demam plak.. ruam panas plak.. letih.. mcm2 krenah dia.. nak kena belai plak.. ini la gambo terbaru dia ptg td masa dia dapat tidur lena.. dr pagi hingga la ptg tak dapat tidur mungkin kerana gatal2 kut itu pasal dia tak tahan.. paper pun harap esok SF segar semula seperti biasa.. AMIN.. sok umat islam akan berpuasa mcm biasa SJ & NF akan bersahur awal SUBUH.. kul 4 pg.. ok lah sampai sini aje.. SJ

Monday, July 25, 2011

Melawat Opah di KPJ Ipoh

 Huh KPJ penat jugak nak carik parking nih.. SJ p sorang jer. NF kena jaga kedai tak da orang nak jaga..
 HDU.. di sini la Opah berada di bilik WARD 3 ROOM 231.. Sesampai Mak Ngah ade Fiera (sepupu sebelah male) ade, Pak Aien, Wife n Anak2 & Opah Wah..
SJ harapkan sama2 kita berdoa agar kesihatan opah cepat kembali pulih seperti selalu.. SJ

Wednesday, July 20, 2011

Hari ni cek SF yang ke 4 Bulan..

seperti biasa temujanji tiap2 bulan untuk 6 bulan pertama kena bawak SF ke Klinik untuk checkup n cocok la.. hmm. penuh time pagi kami SJ & NF bawa SF ke klinik nih.. Ari nih tak cocok ubat next month kena cocok g.. mintak ubat untuk kulit SF yang merah2 kat celah pelipat2.. dapat la calamine cream... ok sampai sinih dulu nak p keje plak.. sekian SJ

Tuesday, July 19, 2011

SF Demam....

PG pagi lagi dah dikejutkan dengan bunyi tangisan.. letihnye.. apa pun cepat la sembuh SF.. SJ ngan NF penat nih...

Friday, July 15, 2011

Bercuti ke KL

hmm,,,, SJ, NF & SF berjalan ke KL pulak setelah lama terperuk kat Ipoh selama 4 bulan lebih nih nak jenjalan la plak... kini dah sampai kat bandar tun hussein Onn...

Tuesday, July 12, 2011

SF Cobaan menerap..???

hmm memang SF test nak menerap sendiri tapi gagal.. setiap kali nak menerap dia bebal. mula la nak nangis..

video

biasa la bebudak nak meniarap.. mesti la mcm2 dogaan dia nak test kan.. so far kali pertama dia try menerap sendiri tetap gagal.. mcm nih gak.. ok nih SJ

Sunday, July 10, 2011

Pergi Klinic Pakar...

SF dibawa ker klinik pakar untuk cek kulit. last p kenduri pada 3hb aritue membawa kepada lagi banyak petanda kegatalan kulit si SF nih kecian yer.. Gambar bawah nih kalau perasan la kat lengan ngan kawasan lekuk tangan tue mesti merah.. So tak da cara lain p la Klinik..


Paper pun semalam bawak pergi ker Klinik Fong Pakar Kulit di Fair Park hmm. kena RM190.. dapat la ubat.. today ade la kurang banyak baru satu hari guna.. Bagus doktor nie.. Rasanye kome yang ade masaalah kulit boleh buat kat Dr nie.. . Today lihat lah hasilnye..


Menakjubkan hehehe.. mahal tapi puas ati laa.. SJ