Wednesday, August 31, 2011

Tuesday, August 30, 2011

Beraya di rumah..

SJ & NF serta SF beraya sakan dekat rumah Opah ngan Tok SF.. serta ramai lagi sedara-mara SJ.. apa pun raya kali ini penuh dengan perasaan.. aper nak gambo.. actually Gambo blom abis cuci kot sebab yang mengambik gambo nye Tok Cik SF.. yang ade gambo SJ & NF serta SF nih ade laa...

  Selamat Hari Raya Semua.. Maaf Zahir Dan Batin.. dari hujung rambut ke hujung kaki.. SJ & NF

Monday, August 29, 2011

Esok hari raya..!!!

di sempena Hari Raya Ini SJ & NF sekeluarga memohon  maaf kepada semua tak kira dari mana ceruk sekalipun, keluarga, sedara-mara, kawan-kawa dan sahabat-sahabat. SJ & NF memohon ampun maaf sekiranya ade terkasar ter.. ter.. dan serta tersalah kata kepada anda semua.. Sekian.. Selamat Hari Raya..

Tuesday, August 16, 2011

SF dapat perangai baru lagik....

video
Hish.. susah nak adjust.. penin.. Menerap belum, Duduk belum, Mama & Papa belum, so ini la perangai baru nye..

Sunday, August 14, 2011

Ahad Shopping Baju Raya!!!

SJ n NF bawak SF p jenjalan kat JJ untuk shoping baju raya.. yang dapat hanya la Baju Jalan SF n Baju Melayu SF. Ape baju kami tak da hmm.. kena la pospone sabtu depan pulak.. Paper pun tema tahun ini Warna Hijau.. tak kesah la apa corak carik pun Tema tetap hijau.. OK lah sampai sinih dulu yerk.. Gambo?? tak da raya baru ade gambo hehehe best sikit...

Monday, August 8, 2011

Hari berganti hari..

hmm.. hari berganti hari demam SF dah surut semalam kini parut yang tiggal.. lihatlah.. paperpun ngan cuba untuk menghilangkan parut pulak..

Thursday, August 4, 2011

SF demam campak..


Lepas satu-satu.. penin laa.. SJ ngan NF nak mengerodi.. la nih baru pas g klinik ambik ubat untuk gatal ngan demam.. selalunye naik ruam2 kecik, boleh la guna kalamine cream untuk lega tapi rupanye kena demam Campak pulak.. ai letih....SJ